Whirlpool AXEF 6634/IX
Nejprodávanější sporáky
Specifikace
Klíčové vlastnosti
Vlastnosti
Popis produktu
Špičkový sporák šířky 60 cm se 6. smyslem, indukční varnou deskou a multifunkční horkovzdušnou troubou pro dvojúrovňové pečení. Trouba o objemu 60 litrů nabízí kromě horkovzduchu s kruhovým tělesem také gril, otočný rožeň, nízkoteplotní pečení a speciální funkce pro pizzu, chléb či zákusky. Trouba navíc disponuje přednastavenými recepty či pyrolytickým samočištěním, varná deska se naopak může pyšnit kvalitním sklokeramickým povrchem SCHOTT CERAN®. Hlavní přednosti: • 4 indukční varné zóny s dotykovým ovládáním • multifunkční pyrolytická trouba • 6. smysl a automatické programy, displej s ikonkami • standardní funkce: horkovzdušné pečení, statické pečení, ventilátor, gril a jejich kombinace • speciální funkce: nízkoteplotní pečení 40/65/90°C, Pizza, chléb, zákusky, pečené maso, časovač délky pečení, pyrolytické čištění • extra chladná dvířka se 4 skly Senzorová technologie 6.smysl: Inteligentní senzorová technologie 6. smysl nabízí výběr z přednastavených receptů podle kategorie jídla, nastaví doporučenou teplotu, výkon ohřívacích těles a doporučí úroveň pro vložení pekáče s jídlem. Víceúrovňové pečení: Tato trouba si poradí se současným pečením různých druhů jídla na dvou či třech úrovních najednou (dle modelu). Automatické programy: Tato trouba má ve výbavě automatické programy/recepty pro přípravu jídla, které vám usnadní práci a čas při přípravě pokrmů. Statický horní a spodní ohřev: Při teplotách 50 °C až 250 °C pro tradiční pečení jídla na jedné úrovni. Tradiční způsob ohřevu se doporučuje pro všechny oblíbené rodinné recepty, na pečení zvěřiny, cukroví, masa nebo pizzy. Gril: Nejvhodnější na grilování malých kousků masa (roštěnky, klobásky, vuřty) nebo topinek. Gril + otočný rožeň: Díky této kombinaci je možné tepelně zpracovávat pokrmy zvlášť jemným způsobem i při nízkých teplotách. Funkce je ideální pro masová a drůbeží jídla jako rostbíf, jehněčí, kuře a větší kousky masa. Maso je po upečení jemné a na povrchu křupavé. Ventilátor s kruhovým topným tělesem (horkovzdušný režim): Pro souběžnou přípravu různých druhů jídla na více úrovních při stejné teplotě do 250 °C. Ventilátor umožňuje rovnoměrné rozdělení tepla v celé troubě. Tato funkce je nejvhodnější pro buchty, keksy, rohlíky a na rozmrazování a ohřívání předvařených jídel ve více úrovních. Ani při použití více plechů najednou nehrozí smíchání vůní (např. buchty a maso) a zároveň se šetří čas i spotřebovaná energie. Pizza/chléb program: Program pro automatický předehřev na vysokou teplotu a pomalé pečení chleba nebo pizzy. Samočištění trouby - pyrolýza: Program pro samočištění trouby v trvání od 2 do 3 hodin. Chlazení dveří: Chladící ventilátor zabezpečuje cirkulaci vzduchu mezi skly dveří, aby nedošlo k popálení při kontaktu se sklem. Dětská pojistka: Uzamkne nastavené funkce nebo zabrání zapnutí spotřebiče. Indikace zůstatkového tepla: Kontrolka svítí po ukončení vaření, dokud je teplota plochy desky vysoká a uživatel by se mohl spálit. Vysoce odolný sklokeramický povrch SCHOTT CERAN®: SCHOTT, to jsou přesvědčivá inovativní řešení pro kuchyňské přístroje. Ekologickými sklokeramickými varnými deskami CERAN®, které jsou jako první varné desky na světě vyráběny patentovanou tavicí metodou bez přísad jedovatých těžkých kovů, SCHOTT potvrzuje svou inovativnost a vedoucí postavení na trhu s těmito výrobky. UPOZORNĚNÍ - instalace elektrických sporáků: U většiny elektrických (indukčních či sklokeramických) sporáků na trhu není vhodné jednofázové připojení (220-240 V),